Klantreacties

Hieronder staan enkele reacties welke wij van de klanten hebben mogen

ontvangen. Kijk voor meer klantreacties op facebook of bij mijn

marktplaatsadvertentie.

 40 jaar Ik ben niet tevreden maar super tevreden, we hebben genoten van ‘t begin tot het veel te vroege einde. Je bent ‘n kanjer. Bedankt dat je op ons feest hebt gedraaid. Groetjes bea en marco
 Viko 50 jaar Afgelopen zaterdag hebben wij voor onze korfbalvereniging Viko een knalfeest gegeven, omdat wij 50 jaar bestaan. Wij hebben cornelus gevraagd als dj. Vooraf hebben wij eea besproken wat de wensen zijn omdat wij oud en jong publiek hadden. Er is goed meegedacht met ons en we hebben alleen maar positieve verhalen gehoord. Het was ook wel duidelijk hoeveel mensen er op de dansvloer stonden. We hebben genoten. Bedankt names viko! 
 Studentengala We hebben een supergaaf studentengala gehad dankzij cj. Dankzij zijn muziek keuzelijst die ik van te voren heb beantwoord heeft hij heel gericht goede muziek gedraaid! Nogmaals bedankt!
 feestavond 21 jaar Op 22 oktober heeft cornelus-jan het feestje verzorgd bij cafe de jong in maurik voor onze dochter 21 jaar en voor ons 26 jaar getrouwd. Van te voren was vanuit cj gevraagd om een keuezlijstje te maken van te draaien muziek en of er nog wensen waren . Over de communicatie tussen cj en ons zijn we zeer tevreden. De sfeer was goed, er werd lekker gedanst en dat komt natuurlijk door de goede muziekkeuze en de manier waarop de nummers afgewisseld werden en in elkaar overgingen. Nog een leuk slotnummer waar cornelus-jan introduceerde om nog met zijn allen de laatste dans op de dansvloer te doen zwevend van geluk van jannes.het was super. Tot een volgende keer weer.
 25 jaar getrouwd Op 25 april hebben wij een feest gegeven ivm ons 25 jaar huwelijksfeest. Op deze feestavond heeft cornelus-jan gedraaid en dit was echt top!!! Vooraf hebben we een kennismakingsgesprek gehad en hebben we kunnen vertellen van welke muziek we houden en van welke echt niet. Ook hebben we beide een top 10 in geleverd. Cornelus-jan heeft hier zeker rekening mee gehouden. Tussendoor muziek aanvragen kon ook, geen probleem. Hij is zelfs na de afgesproken tijd nog zeker 1,5 uur door gegaan. Zal hem bij een volgend feest zeker weer vragen. Nogmaals top top top!!! - Waarom u tevreden of niet tevreden bent - betrouwbaarheid in afspraken - kwaliteit van de geleverde klus of dienst
 Feest 50 jaar - Ronnes Vianen Vrijdag 5 oktober 2018 mijn 50e verjaardag gevierd in smaak & stijl te nieuwegein. Wat is dat een topfeest geworden! Ik had een wens: en dat was een feestje bouwen. En dat is gelukt, mede dankzij cornelus jan.die heeft er voor gezorgd dat de hele avond de dansvloer was gevuld met geweldige muziek en een mooie lichtshow. Super! Tijdens de show was cj zeker niet op de voorgrond en draaide heerlijke muziek. Op momenten dat het nodig was, dan trok cj op een perfecte manier aan de bel, zoals bij de stukjes en het einde om iedereen te bedanken. Perfect! Van te voren heeft cj contact gezocht en samen rustig het e.e.a. Door genomen wat mijn wensen waren. Die heeft hij netjes vast gelegd en gehoor aan gegeven. Professioneel aangepakt dus. Prijs-kwaliteit prima in balans. Al met al een aanrader om cj mede invulling te geven aan je top feest! Cj, bedankt!
 Bruiloft Jorinde & Chantal Ons bijzondere huwelijksfeest op 12 oktober 2017 heeft een gouden randje gekregen door de muzikale omlijsting van Cornelus-jan. Hij draait niet zomaar een plaatje, maar bouwt zijn show weloverwogen op. Gaat mee met het publiek, heeft in de gaten wanneer hij de regie weer in handen moet nemen (omdat er te lange sketches gedaan werden), top! De door ons aangeleverde playlist is door hem geupdated met hedendaagse muziek, zodat ons gehele publiek continue op de dansvloer aanwezig is geweest. Dat is pas knap als je dat als dj voor elkaar krijgt. En natuurlijk is Cornelus-jan een heel aardige vent die jou het geruststellende gevoel geeft dat alles goed komt en hij regelt het dan ook. Cornelus, chapeau!!!!!
 Bruiloft Erik & Shamona Duidelijk, professioneel en hartstikke goed. Vooraf prettig contact om onze wensen af te stemmen. Onze dj nam zelf contact op met de locatie om eea te regelen. Meteen vanaf het begin ging ons trouwfeest los! Onze dj Cornelus-Jan voelde de sfeer goed aan en draaide een hoop van onze voorkeursnummers. Van begin tot eind was de dansvloer vol en de sfeer was top. We zijn super blij dat ons trouwfeest zó geslaagd is!
NAVIGATION
SOCIAAL
SHOWS
CONTACT Cornelus-Jan t: 06 2077 2962
@CJ Music Entertainment 2018

Hieronder staan enkele reacties

welke wij van de klanten

hebben mogen ontvangen. Kijk

voor meer klantreacties op

facebook of bij mijn

marktplaatsadvertentie.

Feest 50 jaar - Ronnes Vianen

Vrijdag 5 oktober 2018 mijn 50e verjaardag gevierd in smaak & stijl te nieuwegein. Wat is dat een topfeest geworden! Ik had een wens: en dat was een feestje bouwen. En dat is gelukt, mede dankzij cornelus jan.die heeft er voor gezorgd dat de hele avond de dansvloer was gevuld met geweldige muziek en een mooie lichtshow. Super! Tijdens de show was cj zeker niet op de voorgrond en draaide heerlijke muziek. Op momenten dat het nodig was, dan trok cj op een perfecte manier aan de bel, zoals bij de stukjes en het einde om iedereen te bedanken. Perfect! Van te voren heeft cj contact gezocht en samen rustig het e.e.a. Door genomen wat mijn wensen waren. Die heeft hij netjes vast gelegd en gehoor aan gegeven. Professioneel aangepakt dus. Prijs-kwaliteit prima in balans. Al met al een aanrader om cj mede invulling te geven aan je top feest! Cj, bedankt! 

Bruiloft Erik & Shamona

Duidelijk, professioneel en hartstikke goed. Vooraf prettig contact om onze wensen af te stemmen. Onze dj nam zelf contact op met de locatie om eea te regelen. Meteen vanaf het begin ging ons trouwfeest los! Onze dj Cornelus-Jan voelde de sfeer goed aan en draaide een hoop van onze voorkeursnummers. Van begin tot eind was de dansvloer vol en de sfeer was top. We zijn super blij dat ons trouwfeest zó geslaagd is!

Viko 50 jaar

Afgelopen zaterdag hebben wij voor onze korfbalvereniging Viko een knalfeest gegeven, omdat wij 50 jaar bestaan. Wij hebben cornelus gevraagd als dj. Vooraf hebben wij eea besproken wat de wensen zijn omdat wij oud en jong publiek hadden. Er is goed meegedacht met ons en we hebben alleen maar positieve verhalen gehoord. Het was ook wel duidelijk hoeveel mensen er op de dansvloer stonden. We hebben genoten. Bedankt names viko!